A blue chipek közül egyedül a Richter forgott veszteséggel hétfő délután, a gyógyszeripari cég papírjai 0,6 százalékkal 41 745 forintra értékelődtek le. A legnagyobb mértékben a Mol papírjai tudtak drágulni, koradélután 1 százalékkal a múlt szerdai záróár felett adták-vették az olajpapírt, amely így 16 605 forintot ért. Az OTP nap eleji lendülete gyorsan elfogyott, a bankrészvénnyel 0,6 százalékos pluszban 5410 forinton kereskedtek nem sokkal délután kettő előtt, annak ellenére, hogy a reggeli órákban 5434 forinton is megfordult a jegyzése. A Magyar Telekom is visszakapcsolt, a reggeli 719 forintos csúcsokról 712 forintra vonult vissza, s így már csak 0,6 százalékos felárral cserél gazdát.
QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!