Tolongtak a befektetők az állampapírokért

A háromhónapos kincstárjegyek mai aukcióján a meghirdetett 30 milliárd forintos csomagra 146,8 milliárdnyi ajánlat érkezett, amiből az ÁKK a jelentős érdeklődés ellenére csak az előzetesen tervezett mennyiséget fogadta el. A hozamok 7,25 és 7,34 százalék között szóródtak, az átlag 7,32 százalék volt, két bázisponttal több, mint a hétfői másodpiaci hozam.
NAPI Online, 2007. november 13. kedd, 14:27
Fotó:

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK