Tombol a jókedv, 4500 felett az OTP

A kereskedés elején ugyan az OTP még mínuszban járt, azonban néhány perccel a nyitás után belevettek a bankpapírba, amely így egy százalékkal drágul.
NAPI, 2009. augusztus 10. hétfő, 09:11
Fotó:

A bankpapírt 4520 forinton veszik tíz perccel a nyitást követően. A Mol 13 550 forintig, egy százalékkal drágult, a Magyar Telekom 685 forinton stagnál.

A gyógyszerrészvényeket is veszik, a Richter 36 945 forint, ami másfél százalékos emelkedéls, az Egis 21 300 forint, ez 2 százalékkal haladja meg pénteki záróárát.

A BUX 179 ponttal jár magasabb, ami szintén egyszázalékos plusz.

Árfolyamok és grafikonok

Real-time árfolyamok

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK