Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

A BUX index a kereskedés első órájában 0,2 százalékos emelkedésre volt képes, 10 perccel 10 óra után 17 219 ponton járt. A forgalom nagyon alacsony, egyelőre nem érte el az egymilliárd forintot sem. A nyári hangulatban a Richter húzza a piacot, a gyógyszerrészvények árfolyama 1,4 százalékos emelkedést követően 37 185 forint. A Magyar Telekom 0,7 százalékkal erősödik, 438 forintra. A Mol 16 555 forinton stagnál, az OTP egy százalékkal esik, 3437 forintra. 3,5 százalékkal, 870 forintra emelkedett az E-Star.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!