Tomboló bika Pesten

A várakozásoknak megfelelően, követve a nagy külföldi tőzsdék által kijelölt útvonalat, emelkedéssel nyitotta a napot Budapesti Értéktőzsde. A BUX 22 145 ponton, 1,3 százalékkal áll magasabban.
NAPI Online, 2008. március 19. szerda, 09:28
Fotó:

A vezető részvények közül a Mol 1,2 százalékkal emelkedett, és negyedórával a nyitás után 21 140 forinton cseréltek gazdát az olajpapírok.

A Magyar Telekom tegnapi, 74 forintos osztalékról tett bejelentése szolíd jó hangulatot hozott a parkettre. A telekom-papírok ma 828 forinton cserélnek gazdát, ami 0,7 százalékos emelkedést jelent.

Az OTP is emelkedik, és az elmúlt hetek gyengélkedései után a mai napon 7 ezer forint fölé is emelkedett. Negyed órával nyitás után 6 975 forintba kerülnek a bankpapírok, ami közel 3 százalékos emelkedést jelent.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK