Kora délután az összes A kategóriás részvény kereskedését felfüggesztették a Budapesti Értéktőzsdén - tájékoztatott a Concorde üzletkötője. Hozzátette: a kereskedés 14.20-kor indul újra úgy, hogy az árfolyamelmozdulási sávot plusz/mínusz 25 százalékra szélesítik ki. Korábban a vezető papírok között a Mol és az OTP is napi felső limit közelében, a keddi záróértékéhez képest 15 százalékos pluszban mozgott. A más brókercégek munkatársai által is megerősített információhoz képest végül szűk fél órával hosszabb lett a felfüggesztés időtartama. 14.18-kor megjelent ugyanis a BÉT honlapján a közlemény, amely szerint 13.50-től 14.45-ig tart a felfüggesztés, és a vételi ajánlat esetében az ár legfeljebb 25 százalékkal lehet magasabb, mint a bázisár, az eladási ajánlat ára pedig 25 százalékkal múlhatja alul.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!