A vezető papírok közül a csütörtöki trendet tartva a Mol emelkedik a leginkább. Az olajpapír 1,74 százalékkal 11 700 forintra javított.

A régen várt EBRD-megállapodásról beszámoló OTP viszont csupán 0,95 százalékkal emelkedik, így a bankrészvény 3180 forintot ért a nyitás után pár perccel, de nyitásban 3200 felett is megfordult. A Telekom szokásához híven beragadt előző napi, 575 forintos záróértékén.

A Richter sem menetel túl látványosan, 0,20 százalékkal 33 225 forintra javított. Szektortársa az Egis 0,3 százalékkal 18310 forintra emelkedett.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!