Törékeny emelkedés Amerikában

Három napnyi esés után ma mérsékelt emelkedéssel nyitottak az amerikai tőzsdék, ám a hangulat törékeny.
NAPI, 2011. június 27. hétfő, 15:55
Fotó:

Továbbra is a görög válsággal kapcsolatos hírek tartják bizonytalanságban a részvénypiacokat, és makrogazdasági oldalról sem jött támogatás, hiszen az amerikaiak visszafogták költekezésüket a fél háromkor közzétett adatok alapján.

A vezető indexek közül a Dow 62,6 pontos, vagyis 0,52 százalékos pluszban, 11997ponton tartózkodik. Az S&P-500 5 ponttal (0,4 százalékkal) 1273,5-re jött föl. A Nasdaq ugyancsak 0,4 százalékkal emelkedik, 2663 ponton áll nyitás után szűk fél órával.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK