Délután két óra körül a BUX 2,3 százalékos többlettel 20 837 pontnál járt, elsősorban az OTP 4,7 százalékos drágulásának köszönhetően, amivel a bankpapír 6630 forinton forgott. Északnak vette az irányt a másik három blue chip is: a Mol 0,5 százalékkal 18 605, a Telekom 1,2 százalékkal 778 forintra drágult, míg a lengyel Polfában közel 30 százalékos pakettet vásároló, és ezzel a cég 99,8 százalékát birtokló Richter papírjai 2,4 százalékkal 33 600 forintra emelkedtek.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!