Törölnek egy papírt a BÉT-ről

A kibocsátó kérésére felfüggesztette az Erste Mol Turbo Short 12 Warrant elnevezésű értékpapír tőzsdei kereskedését péntek délután a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) vezérigazgatója, és a kibocsátó, az Erste Group Bank AG kérésére törli a terméklistáról.
Szabó Zsuzsanna, 2017. augusztus 4. péntek, 19:59
Fotó: Napi.hu

A BÉT honlapján megjelent határozat szerint a strukturált termék utolsó kereskedési napja augusztus 8., az értékpapírt azon a napon törlik a terméklistáról.

A tájékoztatás szerint, ha a kibocsátó augusztus 8-án 12 óráig a termék maradványértékét a tőzsdei szabályoknak megfelelően közzéteszi, és arról a tőzsdét megfelelő módon értesíti, a tőzsde az értékpapír kereskedését az utolsó kereskedési nap végéig visszaállítja.

A tőzsde vezérigazgatója felhívja a befektetők figyelmét, hogy a termék maradványértékével kapcsolatos kibocsátói tájékoztatást a BÉT honlapján kísérjék figyelemmel.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK