Történelmi csúcson a svájci frank a forinttal szemben

Szerdán kora délután történelmi mélypontra került a forint a svájci frankkal szemben, a bankközi kereskedelemben a frank árfolyama átlépte a 219 forintos küszöböt és 219,07 forinton is jegyezték, mielőtt ismét visszatért volna a határ alá.
NAPI, 2010. augusztus 25. szerda, 15:14
Fotó:

A svájci frank eddigi csúcsárfolyamát 218,98 forinton érte el az idén július elsején.

Az új történelmi csúcs annak tudható be, hogy a forint ismét gyengülni kezdett azután, hogy kiderült mégsem egyértelmű az IMF-tárgyalások újrakezdése magyar részről, illetve a frank új csúcsra erősödött az euróval szemben is.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

megalodon, 2010.08.25 15:33

Érthetöbben: Az ellenállás visszaverte az első kisérletet a csúcs megdöntésére.
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html