Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Szerdán 9 órakor a piacok nyitása után azonnal 362,5 forintra ugrott az euró/forint keresztárfolyam. A forint folyamatosan gyengül fél tíz előtt átlépte a keresztárfolyam a 363-at, és nem sokkal később átlépte a 364-et is. A 365-ös szint is elesett még a délelőtt folyamán, fél 1-re pedig 356,5 forint fölött járt már az árfolyam.

A kurzus kedden is már 361 forint fölött volt, az éjszakai órákban pedig közel járt a 362-höz. A szakértők 370-380 forintos euróra számítanak a közeljövőben.

Az Erste Befektetési Zrt. tegnap arról írt, az árfolyam gyenge maradhat, fordulatra utaló technikai jelek továbbra sem láthatók. A K&H és az OTP is borúlátó a magyar fizetőeszközzel kapcsolatban.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!