Törvénymódosítást sürget a magyar Vodafone

A magyar Vodafone szükségesnek tartja a hírközlési törvény módosítását több ponton, annak érdekében, hogy a mobilpiacon is komoly verseny alakulhasson ki - nyilatkozta a cég vezérigazgatója. Vitai Attila szerint a jogszabálynak rendelkeznie kell a mobiltelefon-számok hordozhatóságáról is; a törvény ma csak azt írja elő, hogy ennek lehetőségét 2003-ra meg kell teremteni a vezetékes szolgáltatás esetében. A vezérigazgató azt si nehezményezi, hogy az állami szektorban nem pályáztatás útján választják ki a mobilszolgáltatókat.
Diószegi József, 2002. június 5. szerda, 11:14

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK