A forintpiacon az érdeklődés szinte nulla, a pénzügyminiszter borúlátó előrejelzése sem okozott árfolyam-elmozdulást. Az euró jegyzése 245,85/95 forinton állt, és napközben sem várható, hogy kitörne a 245,40-246,40 forintos sávból - mondta Kolba Miklós, az ING Bank üzletkötője. Az euró/dollár árfolyam ismét lassan araszolgat az 1,17-es szint felé, így elképzelhető, hogy a reggel tapasztalt 210,80/90 forintos dollárkurzus délutánra 210 forint közelébe süllyed.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!