A mai aukción is 40 milliárd forintnyi háromhónapos diszkontkincstárjegyet hirdetett meg az Államadósság Kezelő Központ (ÁKK), amire az elsődleges forgalmazók 99,6 milliárdos ajánlattömeggel válaszoltak. Az elfogadott hozamok 8,20-8,30 százalék között szóródtak, a 8,29 százalékos átlag az egy héttel korábbit 1 bázisponttal múlja felül, a hétfői másodpiaci benchmarkot pedig 3 bázisponttal múlja alul.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!