Tokióban az olyan, belföldi piacra termelő társaságok papírjai erősödtek, mint például a Sumitomo Metal Industries Ltd., de más acélgyártó cégek részvényei is drágultak. Szintén magasabban zártak a Fast Retailing Co., a szupermarketláncot üzemeltető Daiei Inc., az Aeon Co. Ltd., valamint a Toyota Motor Co. papírjai. A dollár erősödött a keddi kereskedés során, mivel a piac arra számít, hogy a Fed szünetelteti a kamatemelést a Katrina hurrikán okozta károk miatt. Egy dollár így most 109,45 jent ér a hétfői 108,75 jenes árfolyam után. Az euró egysége 136,90 jenen cserélt gazdát.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!