Tovább erősödött a forint

A délután folytatta az erősödést a forint az euróval szemben.
MTI, 2016. december 27. kedd, 18:19
Fotó: Napi.hu

Erősödött a forint kedd estére kedd reggelről a főbb nemzetközi devizákkal szemben a bankközi devizapiacon.

Az euró árfolyama reggel hétkor 309,39 forint volt, de este hatra már 308,18 forintra csökkent. Egy kisebb megingást leszámítva a forint egész nap erősödött az euróval szemben.

A dollár árfolyama a forinttal szemben ugyanolyan pályát járt be, mint az euró. Reggel a dollár árfolyama 296,26 forint volt, estére 294,62 forintra esett vissza.

A svájci frank árfolyama szintén csökkent, egy frankért reggel 288,12 forintot kellett adni, este 286,33 forintot.

A japán jen árfolyama a forinttal szemben egyenletesebb volt, mint a többi fő devizáé, napközben kevesebbet változott, de estére a jen is gyengült. A jen árfolyama 2,5250 forintról 2,5076 forintra csökkent a nap folyamán.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK