A pozitív tartományban nyitott, majd onnan pillanatok alatt lefordult a BÉT irányadó mutatója, amely öt perccel nyitás után 0,2 százalékos mínuszban 20 502 ponton állt. A blue chipek vegyes teljesítményt mutatnak, a Mol és a Magyar Telekom részvényei kismértékű drágulást jeleznek, míg a Richter és az OTP eladói nyomás alá került szerda reggel. Az olajtársaság papírjai 15 600 forintos árfolyamon, 0,2 százalékkal előző napi záróértékük felett cserélnek gazdát a pesti parketten. A Telekom-papírokért 724 forintot kérnek, 0,3 százalékkal többet, mint kedd este. A Richter jegyzése 0,3 százalékkal 42 320 forintra csökkent. Az OTP részvényeket egészen 5306 forintig húzták le nyitásban, innen emelkedtek újra 5326 forintra, ami még mindig fél százalékkal a keddi záróár alatt van.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!