Növelte részesedését a 4iG-ben Jászai Gellért elnök-vezérigazgató. A Jászai tulajdonában lévő iKON Befektetési Alapkezelő Zrt. július 13-án megvalósult tőzsdei ügyletek keretében mindösszesen 69 989 darab 4iG Nyrt. által kibocsátott 20 forint névértékű dematerializált törzsrészvényt vásárolt 634,8441041 forintos átlagos áron.

Az ügyleteknek köszönhetően Jászai Gellért közvetett tulajdonában lévő részvények száma 58 153 489 darabra nőtt, így a 4iG Nyrt.-ben fennálló szavazati jogának mértéke 58,62 százalékosra növekedett. A hírt a tőzsde honlapján jelentették be. 

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!