Tovább vette a szingapúri alap az OTP-részvényeket

Csányi Sándor szingapúri alapja több mint 55 ezer darab OTP-részvényt vett.
Domokos Erika, 2018. augusztus 17. péntek, 14:36
Fotó: Napi.hu / Szabó Dániel

Az OTP Bank Nyrt. elnök-vezérigazgatójával, Csányi Sándorral szoros kapcsolatban álló szingapúri Sertorius Global Opportunities Fund PTE. Ltd. csütörtökön 55 ezer 159 OTP-részvényt vásárolt 548,28 millió forint értékben - közölte az OTP a tőzsde honlapján pénteken.

A részvényenkénti átlagár 9940 forint volt.

Szerdán ugyancsak a szingapúri alap vásárolt 90 ezer OTP-részvényt, az ügylet értéke 890,19 millió forint, a részvényenkénti átlagár 9891 forint volt.

A fotó forrása: Napi.hu/Szabó Dániel.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK