Tovább ad a Linamar-bennfentes

Ha nem is kapkodja el, azért továbbra is az eladói oldalon lehet megtalálni a Linamar igazgatósági tagjának közeli hozzátartozóját.
NAPI Online, 2007. szeptember 14. péntek, 17:55

Havasi Mártonné, a Linamar igazgatósági tagjának közeli hozzátartozója 2007. szeptember 12.-én 3400 forintos árfolyamon 80 darab és 2007. szeptember 13.-án 3400 forintos árfolyamon 1 darab Linamar törzsrészvényt adott el a Budapesti Értéktőzsdén az Erste Bank Befektetési Zrt., mint befektetési szolgáltató közreműködésével. A tranzakciót követően Havasi Mártonné közvetlen tulajdona a társaság által kibocsátott törzsrészvényből 172 120 darab (2,0 százalék).

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK