Tovább araszol felfelé az euró

Az euró/forint árfolyamának kismértékű korrekcióját hozta a csütörtöki kereskedés.
NAPI, 2010. március 18. csütörtök, 13:34
Fotó:

Miután az euró/forint kurzusa szerdán 15. havi mélypontot ért el, s az euróért kevesebb mint 261 forintot kértek a bankközi piacon szerdán, csütörtökre a kurzus 262 fölé is benézett.

Koradélután az euró jegyzése 261,80 forinton állt, ami kismértékű, mindössze 0,3 százalékos korrekciót jelent.

A dollár közben tovább erősödött a közös európai devizával szemben; 0,4 százalékos csökkenés után az euró jegyzése 1,3675-ön állt. A zöldhasúért 191,40 forintot kértek a bankközin.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK