Tovább csökkent az olajár

A szerdai 36 cent után csütörtökön további 34 centtel csökkent egy hordó amerikai könnyűolaj ára.
NAPI Online, 2006. április 13. csütörtök, 08:44
Fotó:

Az olajár a nap folyamán a 69,60 dollárra is felkúszott (ennél magasabb utoljára szeptember 2-án volt), de utóbb 68,28 dollárra esett vissza. Az ár csökkenése mindenek előtt annak köszönhető, hogy egyesült államokbeli ENSZ-diplomaták közölték: nem valószínű, hogy a Biztonsági Tanács április vége előtt komolyabb szankciókat kezdeményez az atomprogramját rendületlenül folytató Iránnal szemben.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK