Tovább dagad a forintlufi

Bár a forint árfolyama másfél éves csúcsokat adott át a múltnak az euróval szemben hétfőn, a bankközi devizapiacon, a forgalom annyira alacsony volt, hogy az eredmény "nem releváns".
Kummer Krisztián, 2004. november 15. hétfő, 16:33
Fotó:

Tovább mérséklődött az euró árfolyama a bankközi devizapiac forint szekciójában hétfőn, a napközben meglátogatott 243,10 forintos szint húsz havi csúcsot jelent. A forgalom azonban az elmúlt hetekhez hasonlóan minimális, így komoly trend nem mutatkozik az eurókurzus mérséklődése mögött - tájékoztatta a Napi Online-t Kolba Miklós, az ING Bank tradere. Délutánra a jegyzés 243,90/244,10 forintra módosult, ám ez a szint még mindig fél forinttal gyengébb a múlt hét végi szintnél. A dollár kurzusa 188 forint alatt is járt napközben, délutánra 188,00/15 forinton adták-vették a zöldhasút. Legközelebb izgalmakra a Monetáris Tanács jövő hétfői ülése miatt számíthatnak az érdeklődők.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK