Az OTP-részvények 2,2 százalékos emelkedéssel 5368 forinton forogtak, de a délelőtt folyamán az árfolyam 5380 fölött is járt. A Mol-részvényekkel 17 575 forinton kereskedtek, ami az előző naphoz képest 1,3 százalékos drágulást jelent. A Magyar Telekom árfolyama 1,2 százalékos erősödés mellett 692 forinton állt. A Richter papírjaival 41 505 forinton kereskedtek, ami 2,5 százalékos emelkedést mutat a tegnapi záráshoz képest.
QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!