Tovább dübörög a forint

Rég nem látott szintre, 255 forint alá erősödött a forint a délelőtti kereskedésben.
NAPI Online, 2006. december 12. kedd, 10:30
Fotó:

Áttörte a forint euróárfolyama a 255 forintos szintet, és délelőtt 254,56 környékén ingadozott, aminek hátterében jelentős részben stop-loss megbízások teljesítése állt.

Devizapiaci szakértők a 254,25-os árfolyamot nagyon erős korlátnak tartják, ha azon is átcsörtetne a nemzeti valuta, az igen furcsa lenne - fogalmazott Kolba Miklós, az ING Bank devizakereskedője.

A régiós valuták továbbra is csukott szemmel, korrekció nélkül mennek előre, ezzel együtt elképzelhető, hogy még az év vége előtt lesz egy gyengülő periódusuk.

A dollár egységéért 192,40-192,50 forintot kell adnia annak, aki ma délelőtt akar vásárolni az amerikai valutából.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK