Pozitív hangulatban kezdik a hetet a tőzsdék, a BUX is felfelé araszolhat, akár az egész héten - vélekedett Káplár Norbert a Raiffeisen üzletkötője.

Az Egis az eddig ellenállásként működő 19500 forint fölé zárt, így szabad az út 21 000 forint környékére. Erősödhet Mol is 19 000-ig és az OTP és BUX előtt is megnyílt a tér felfelé.
Minden arra mutat, hogy megindulunk felfelé, ma 100-200 pontos emelkedés a BUX-ban elképzelhető. A forint is erős, a 265-ös szintet közelíti sz euróval szemben.
QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!