Tovább emelkedik Európa

A vezető európai indexek néhány tizedszázalékos emelkedéssel indultak pénteken.
NAPI, 2011. február 18. péntek, 09:55
Fotó:

Emelkedéssel kezdtek pénteken a vezető európai tőzsdeindexek: a FTSE 100 0,1, a CAC 40 0,3, a DAX pedig 0,2 százalékkal csütörtöki zárása felett áll. A francia építőipari vállalat Lafarge SA 2,6 százalékos emelkedésben van profitjelentését követően, a holland, műholdas navigációs eszközöket gyártó TomTom NV árfolyama pedig közel 7 százalékkal esett, azután, hogy közölte: idei eredményei várhatóan nem mutatnak jelentős változást a tavalyi számokhoz képest. A Deutsche Bank 0,2, a Barclays és a Commerzbank 0,6 pluszban, a BNP Paribas 0,5, az Anglo American vártnál jobb jelentése ellenére is 1 százalékos mínuszban áll jelenleg.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK