Tovább erősödött a forint

A forint a régiós devizapiacok mozdulatlansága ellenére, alacsony forgalom mellett erősödött csütörtökön.
NAPI Online, 2007. szeptember 20. csütörtök, 17:08
Fotó:

Kolba Miklós, az ING devizakereskedője a Fed kamatvágásával magyarázza az euró korábbi 253,50-258,50 forintos ingadozási sávjának elmozdulását, melynek alsó 250-250,50 forintos küszöbe a csütörtöki kereskedés során már jól láthatóvá vált az euró 250,20 forintos napközbeni árfolyama mellett. A szakértő szerint az MNB hétfői kamatdöntéséig - ahol a piac 25 bázispontos enyhítésre számít - nem várható további nagyarányú elmozdulás. A dollár történelmi mélypontra süllyedt az euróval szemben, ennek megfelelően a zöldhasú árfolyama 177,80 forintnál állt meg a nap végén.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK