Tovább esett a BUX

Egy százalék feletti visszaesést szenvedett el a Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, amely közel 86,92 pontos veszteséggel 8 104,42 ponton zárt. A csökkenés főként a Richter 4,2 százalékos visszaesésének tudható be. A BUX kosarában lévő többi vezető részvény értéke is süllyedt. A Mol 0,2 százalékos csökkenés után 4 980 forinton zárta a kereskedést, a Matáv 0,6 százalékkal a tegnapi záróár alatt 914 forinon állapodott meg, míg az OTP 0,4 százalékos visszaesés után 2 295 forinton várja a holnapi nyitást.
Almási Gábor, 2002. június 4. kedd, 16:45

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK