A nyitáshoz képest viszont csúnyán ütik a vezető papírokat. A leginkább a csütörtökön jelentő Telekomot büntetik, az osztalékpapír árfolyama 2,76 százalékkal 670 forintra mérséklődött. A Nomura mindeközben 830 forintról 810-re vágta a Telekomra vonatkozó célárát. Szenved a Mol is, amely esésben alig marad el a távközlési cégtől. Az olajpapír 2,58 százalékkal lejjebb kerülve 13390 forintért forgott. Az OTP 1,65 százalékkal 4362 forintig esett vissza, ami európai szektortársaihoz képest egész visszafogott leértékelődésnek mondható. A Richter viszont egyedüliként tud emelkedni. A gyógyszergyártó részvényei 0,96 százalékos erősödés után 36 650 forintnál jártak. Ebben talán szerepet játszhat a Credit Suisse 36 230 forintra történő céláremelése, amely még így is a piaci szint alatt található.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!