Az euróért 271,50 forintot kértek hétfő délelőtt, 0,3 százalékkal többet, mint péntek délután. A forint dollárjegyzése is emelkedett, 199,60-re a pénteki 198,70-ről.

Egyelőre a hazai deviza teljesít a leggyengébben a térségben, hiszen a cseh korona eurójegyzése mindössze 0,1 százalékkal emelkedett, míg az euró/zloty keresztárfolyama továbbra is a pénteki zárószintnél egyensúlyoz.

Az euró/dollár jegyzése tovább csökkent hétfőn, a keresztárfolyam 1,36 alatt jár, ami a dollár 0,2 százalékos erősödését jelzi.
QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!