Tovább gyengül a forint

A hazai deviza euróval szembeni jegyzése 0,1, dollárral szembeni árfolyama pedig 0,4 százalékkal emelkedett kedd reggel.
NAPI, 2010. július 6. kedd, 09:35
Fotó:

Az euróért 285,15 forintot, a dollárért 226,60 forintot kértek kedd reggel a bankközin; a forint gyengülése egyedülálló a térségben, a zloty 0,2, a korona 0,1 százalékkal erősödött a közös devizával szemben. A lengyel deviza felülteljesítése politikai eseményeknek köszönhető, hiszen hétfőn a mérsékelt jobboldali Bronislaw Komorowski nyerte a lengyel elnökválasztást szűk többséggel az elhunyt előző elnök ikertestvére, Jaroslaw Kaczynski előtt.

Az euró/dollár jegyzése 0,4 százalékkal emelkedett, a kurzus 1,2585-ön állt.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

megalodon, 2010.07.06 09:49

Majd, ha kész az IMF megállapodás akkor fog erősödni.Mai cikk (Bloomberg)
Investors are looking for IMF approval to restore credibility to Orban’s economic program after June 3 remarks by a ruling-party official sent the euro to a four-year low against the dollar on concern Europe’s debt crisis was spreading.
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html