Tovább gyűjti a Danubiust a fő tulajdonos

A Danubius Hotels bejelentése szerint a fő tulajdonosa újabb részvényeket vásárolt a Budapesti Értéktőzsdén.
NAPI, 2010. október 29. péntek, 16:20
Fotó:

 Sir Bernard Schreier, a Danibius elnöke és fő tulajdonosa október 26-án újabb, összesen 8959 darabot vásárolt a hoteltársaság részvényeiből a Budapesti Értéktőzsdén. Ezzel befolyása az irányítása alatt álló CP Holdings befolyásával együttesen 81,39 százalékra nőtt, A Danubius részvényeinek 77,32 százaléka van birtokában.  Az elnök hosszú évek óta vásárolgatja az egyre illikvidebbé váló szállodarészvényeket a tőzsdén.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK