Tovább gyűjti az erőt a forint a frankkal szemben

Pénteken reggel a forint tovább erősödött a svájci devizával szemben; egy frankért nyolc óra után kevesebb mint 212 forintot kértek a piacon az előző esti 213 forint fölötti árfolyam után.
NAPI, 2010. szeptember 17. péntek, 08:23
Fotó:

Az euróval szemben kora reggel még gyengült a forint, majd enyhe erősödésnek indult, és a jegyzés 282,30 forintra változott a csütörtök esti 282,70 után.

A forint a dollárral szemben is erősödött, péntek reggel a zöldhasú egységéért 215,2 forintot kértek az előző esti 216,4 forinttal szemben.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK