Tovább híztak a hozamok

Ahogyan folytatódott a forint vesszőfutása, úgy emelkedtek tovább a referenciahozamok az állampapírok másodlagos piacán.
NAPI Online, 2009. március 5. csütörtök, 17:21
Fotó:

Míg szerdán inkább az éven túli lejáratoknál emelkedtek a referenciaátlagok, addig csütörtökön minden futamidőben növekedés történt, igaz, eltérő mértékben.

A 3 és a 12 hónapos, valamint az ötéves benchmark csak néhány bázisponttal került feljebb, míg a többi 13-22 bázispont közötti értékkel emelkedett.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK