Tovább húzták Amerikát

Azt követően, hogy tegnap az S&P 500 új történelmi csúcsra emelkedett, a mai kereskedésben tovább folytatta az emelkedést, igaz a kezdeti lendület hamar alábbhagyott.
portfolio.hu, 2013. április 11. csütörtök, 22:57
Fotó: Napi.hu

Az indexek mérsékelt pluszban zárták a csütörtöki kereskedést, az emelkedést egy délután érkezett, kedvező munkaerőpiaci adat is segítette. Az S&P 500-as mutató 0,3 százalékkal került feljebb, ezzel újabb történelmi zárócsúcsot állított be. A Dow 0,4, a Nasdaq pedig 0,1 százalékkal került feljebb. Napközben többször is lendületet vettek az amerikai piacok, igazán elrugaszkodni azonban nem tudtak, az S&P-t az 1600 pontos szint közelsége megállította.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK