Tovább menetel az OTP

Az összes vezető rézvény erősödik a BÉT-en, az élen az OTP jár.
NAPI, 2011. december 16. péntek, 10:07
Fotó: Napi.hu

Megérkezett a Mikulás-rally a Budapesti Értéktőzsdére, a BUX index egy órával a nyitást követően közel két százalékkal erősödik, s 17 33 ponton jár. Az emelkedést a Bankszövetséggel kötött kormányzati megállapodást ünneplő OTP vezeti, a bankpapír 3 százalékos emelkedést követően 3252 forinton jár.

A Mol is nagyot ugrott, 18 100 forintos árfolyama 2,4 százalékos emelkedést jelent. A Magyar Telekom egy százalékkal, 520 forintra drágult, a Richter 2 százalékos emelkedést követően 35 200 forintra ugrott.  Az Egis 2,4 százalékkal került feljebb, 17 400 forintra, s látványosan drágul a tegnap erőre kapó Danubius is, a szállodarészvény árfolyama közel 3 százalékkal került feljebb, 3385 forintra.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK