Tovább olvadtak a hozamok

Többnyire mérséklődtek a referenciahozamok az állampapírok másodpiacán pénteken.
NAPI, 2010. szeptember 10. péntek, 17:14
Fotó:

A legrövidebb futamidő esetében változatlanul 5,5 százalékon maradt a benchmark, a hathónapos pedig 3 bázisponttal emelkedett. Egyébként 2-11 bázisponttal csökkentek a hozamok, így már csak a tízéves lejáratnál haladja meg a 7 százalékot - derült ki az ÁKK tájékoztatójából.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

megalodon, 2010.09.10 22:03

Lehet alapkamatot és hitelkamatot csökkenteni, a magas hitelkamatok, magas adók és az erős forint gallyra vágja a cégeket aztán csak nézünk, hogy nincs munkahely...ugye Simor Úr !!!
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html