Tovább süllyed a BUX, egyedül a Synergon drágul

Tovább süllyedt a délelőtti órákban a BUX. Az irányadó index ugyan indított egy szerény rohamot a 7800 pontos határ ellen, ám az emelkedés pillanatok alatt kifulladt, a BUX 7 724 ponton, vagyis 85 ponttal előző értéke alatt áll.
Mezősi Tamás, 2003. január 9. csütörtök, 11:20
Fotó:

A vezető részvények közül a Richter és a Matáv tartja magát a legjobban, mindkettőjük jegyzése az egy százalékos mínusz felé tart. Az OTP 30 forinttal tegnapi ára alatt, 2 205 forinton forog, a Mol részvényei pedig már közel két százalékot veszítettek értékükből. Jelentősebb erősödést egyedül a Synergon tud felmutatni, részvényeinek kurzusa 12 forinttal emekedett.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK