Tovább süllyed Budapest - ezt senki sem várta

A BUX 1,8 százalékos mínuszban várja a délutáni folytatást, az esés mértéke meglepő az elmúlt két nap zuhanása után.
NAPI, 2011. február 10. csütörtök, 12:37
Fotó:

A BUX 22238 pontra esett, ez 385 pontos csökkenés a tenapihoz képest. Az OTP 5650 forint körül fogott padlót, onnan próbál föltápászkodni, eddig 30 forintot sikerült emelkednie az említett szintről.
A Molt tovább zúzták reggel (majdnem 21 ezerig adták), árfolyama még most is csak 21300 forint, bár mintha kezdenének erőt meríteni a vásárlók.
A Richter is újabb csapásokat kapott, bár a 39 ezres szint még nem érkezett el, a 40 ezrest már elhagyta lefelé az árfolyam, jelenleg 39500 forinton üzletelnek vele.
Beállt a sorba az eddig derekasan ellenálló Magyar Telekom is, 540 forintra esett, ami csaknem 2 százalékos csökkenés.
A befektetők viszont úgy tűnik elégedettek az Egis gyorsjelentésével, a kisebbik gyógyszergyártó mindössze 0,9 százalékos mínuszban 21800 forinton áll, ami kifejezetten jó teljesítmény a mai mezőnyben.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

megalodon, 2011.02.10 13:43

szerintem meg mindenki ezt várta, vagyis a korrekciót ami a világpiacok több heti emelkedése és a válság elötti csúcsok megdölése miatt már nagyon a levegőben volt, ha esés van akkor persze a rizikósabb piacok mint pl.Magyarország relative jobban esik mint mondjuk a svájci tőzsde...A Bernanke beszédekre, meghallgatásokra érdemes figyelni mert gyakran rövidtávú trendváltást csinál a piacokon (nem kell meghallgatni, elég a grafikonokat lesegetni a beszédei után ) az ipsét éppen tegnap "grillezték" a kongresszusban...
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html