A BUX 1 százalékos pluszban nyitott szerdán, miután az S&P500 új csúcsra futott. A vezető részvények közül tovább menetel az elmúlt napok sztárja az OTP. az árfolyama 1,8 százalékos pluszban 6820 forinton forgott néhány perccel a nyitás után, míg a teteje 6868 forint volt. A Mol 0,8 százalékkal drágult, viszont átlépte a 20 000 forintos szintet. Az ára 20 550 forint volt. A Magyar Telekom 755 forintos ára 0,4 százalékos pluszt jelentett. A Richter továbbra is lemaradó 42 640 forintos értéke 0,2 százalékos mínuszt jelentett.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!