Tovább veszi Schreier a Danubius részvényeket

A CP Holdings bejelentette, hogy Sir Bernard Schreier újabb részvényeket vásárolt a Danubius Hotelsben.
NAPI, 2011. december 27. kedd, 14:30
Fotó: Napi.hu

A CP Holdings Ltd. bejelentette, hogy a társaság elnöke, Sir Bernard Schreier december 22-én tőzsdei ügyletek keretében, december 28-i teljesítéssel, 21 darab Danubius Hotels Nyrt. törzsrészvényt szerzett a Concorde Securities Ltd. közvetítésével a Budapesti Értéktőzsdén, 3 195 forintos átlagáron.
A fent említett részvényvásárlásokat követően Sir Bernard Schreier, valamint az irányítása alá tartozó CP Holdings Ltd. és leányvállalatai együttesen 6 465 017 darab Danubius Hotels Nyrt. törzsrészvénnyel, azaz 78,03 százalékos szavazati joggal és 81,72 százalékos befolyással rendelkeznek a társaságban.

 

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK