Tovább vette a PannErgy-részvényeket a Benji Invest Kft.

A PannErgy Nyrt. a saját nevében, valamint az egyik tulajdonosa a Benji Invest Kft. megbízásából bejelentette, hogy a Benji Invest Kft. 2012. december 21-én 4000 darab PannErgy Nyrt. törzsrészvényt vásárolt az Erste Befektetési Zrt. közreműködésével 566,37 forint/darab átlagáron.
portfolio.hu, 2012. december 27. csütörtök, 10:32
Fotó: Napi.hu

A tranzakciót követően a Benji Invest Kft. által tulajdonolt PannErgy Nyrt. részvények száma 2 421 010 darabra, tulajdoni hányada 11,50 százalékra, míg a szavazati joga 13,24 szazalékra nőtt - jelentette be a PannErgy a BÉT honlapján.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK