A vezetőknek juttatandó részvények vételára a papír hathavi átlagára és az adott hónap második kereskedési napján kialakult záróár közül az alacsonyabb. A tavaly decemberben bejelentett program a kisebbik csomag a részvényhez kötött menedzsmentösztönzési programok közül, a tavaszi közgyűlés ugyanis elfogadott egy ennél jóval nagyobb szabású opciós programot. A mostani osztás alapjául szolgáló konstrukcióban a Rába mintegy ötven vezetője vehet részt, ők fizetésük 10–30 százalékát kell hogy Rába-részvények vásárlására költsék.
QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!