További forinterősödés a bankközin

A bankközi devizapiacon a magyar fizetőeszköz az árfolyamsáv erős oldalán, a centrumtól számított 9,72 százalékon nyitott, majd 9,8 százalék felett is járt, délutánra azonban visszaereszkedett 9,66 százalékra, ami 249,30-249,55 forintos euróárfolyamot jelentett - tájékoztatott a Hanwha Bank üzletkötője. Az overnight forintpiacon 9,80-10,30 százalék között mozogtak a kamatok, az állampapírpiaci hozamok pedig 1-8 bázisponttal süllyedtek.
Ádám Viktor, 2001. november 14. szerda, 15:58
Fotó:

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK