További forinterősödés és hozamcsökkenés

A bankközi devizapiacon ma tovább erősödött a magyar fizetőeszköz, a plafont az árfolyamsáv erős szélén, a centrumtól számított 8,95 százalék jelentette. A záró szint 8,89 százalék lett, ami 251,40-251,70 forintos euróárfolyamot takart - tájékoztatott a Hanwha Bank üzletkötője.
Ádám Viktor, 2001. november 7. szerda, 16:19
Fotó:

Az overnight forintpiacon 10,50-10,70 százalék volt a nyitó szint, majd zárásra 10,00-10,25 százalékra süllyedt az ár.
A másodlagos állampapírpiacon tovább csökkentek a hozamok, a leginkább a 10 éves kötvények esetében, 16 bázisponttal. A háromhónapos instrumentumok kivételt jelentettek, a benchmark nem változott.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK