Délután fél egykor 0,2  százalékkal volt legutóbbi záróértéke felett a pesti tőzsde. A legnagyobb forgalmat - szokás szerint - az OTP bonyolította, ekkor már majdnem kétmilliárd forint értékben, míg a képzeletbeli dobogó második fokán álló Mol papírjaival 250 millió forint alatt kereskedtek.

A bank kötvényeinek értéke így is esett, mégpedig 0,38 százalékot, de még nagyobb, 2,25 százalékos mínuszt regisztrált ekkor az Egis is. A Richter papírjai ugyanakkor 0,64 százalékot erősödtek, a Magyar Telekom 0,96, míg a Mol 0,18 százalékos pluszt tudhatott magáénak.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!