Dél körül a BUX 1,3 százalékos veszteséggel 21 482 pontnál járt, ami csak leheletnyivel kedvezőbb, mint a nyitás utáni 1,4 százalékos veszteség. A vezető papírok közül egyedül a Richter emelkedett; a 33 000 forintos árfolyam 0,3 százalékos nyereség. A hétfőn erőteljesen emelkedő Mol és a Magyar Telekom 2,7 illetve 1,7 százalékkal süllyedt, előbbi 19 945, utóbbi 805 forintra. Az OTP 0,4 százalékkal 6800 forintig süllyedt, míg a másik bankpapír, az FHB 1,75 százalékos mínuszt gyűjtött össze.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!