A budapesti börze irányadó mutatója három óra után 22 831 pontnál járt, vagyis megtartotta nyitás után szerzett közel 0,9 százalékos előnyét. A legmeggyőzőbb teljesítményt az OTP nyújtja, a bankpapír 2,6 százalékkal 7340 forintra hízott. A Mol kissé visszaesett: 0,19 százalékkal 20 835 forintra drágult. A Magyar Telekom 0,64 százalékkal 950 forintra emelkedett, a Richter egyelőre stagnál.
QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!